luni, 6 aprilie 2009

nu e totul priedut.. do something

Nu o intreba daca a avut orgasm..

in marea de muzica s-ar putea sa se piarda. in marea de oameni e cu siguranta inecata. acolo in lumea ei, departe de tine. otraveste fantanile, arde pasunile, ridica podul de lemn. asta asa, daca ar fi sa privim totul potrivit cu natia noastra, tradatori si lasi de la infrangerea lui decebal pana la vlad tepes sau asasinarea lui antonescu, ar suna frumos si eroic, este insa miselesc si urat..
am fugit tot timpu de responsabilitati, de cuvinte, de fapte... am trait in tacerere si am asteptat sa se uite, am asteptat mult al naibii si inca mai asteptam. am preferat tot timpul sa creem prapastii de tacere in loc de usi ce se pot deschide oricand. am preferat sa fugim in paduri, in munti in loc de a le spune verde in fatza ca nu ne place de turbanul lor. am preferat sa spunem cuvinte frumoase, am alergat tot timpul dupa iepuri , multi iepuri. am ales tot timpul gandind pe termen scurt.. am vazut doar pana in fundul bataturii noastre si am spus ca asta e, asa a vrut Dumnezeu.
in acelasi ton, imi iau adio.. iubito. n-o fac insa direct pentru ca nu vreau sa uiti. nu vreau sa pleci si sa arunci la cos, nu vreau sa zici "daca asa vrei tu".. vreau sa te gandesti cat mai mult, vreau sa visezi, vreau sa simti.. ca asa ai vrut tu. vreau sa le arati candva si altora sa razi sau sa plangi.. nu ma intereseaza. stiu ca o sa le arati si altora. vreau sa spui ca poate ar fi fost mai bine daca .. vreau sa te gandesti la ce-ar fi acum daca.. o sa inchizi fereastra nervoasa, probabil ai inchiso pana sa ajungi la randul asta. o sa o redeschizi insa candva, cand vei avea starea de spirit ce te caracteriza in cele 160 de caractere. cand o sa fii singura o sa ma vezi peste tot si o sa-ti para rau, culmea insa... nu vreau sa suferi. a pornit de la o cifra, a continuat din intamplare si s-a stins in autobuz spre brasov. din nepasarea-ti iubito. trecator, visator.. relativ, negativ.. uitat fara nici un motiv. ai putea sa iei telefonul.. 0 756... 1 .. 5.. 9.. deja iti suna cunoscut , dar esti atat de pierduta incat nu o sa faci nici asta iar peste ani si ani cand ne vom intalni , pentru ca da iubita mea... lumea e mica, iar distanta noastra a fost un 4 in loc de 5.. o sa-mi spui ca randurile astea te-au trimis si mai departe de mine. "n-ai ajuns sa ma cunosti, asa sunt eu, nu ma pot shcimba dintr-o data" , "am fost suparata, si cand sunt suparata nu vorbesc cu nimeni"... vei fi maritata, vei avea o cariera , vei avea o viata de familie pe care ai vrea sa o inbunatatesti mult..
pentru ca..

nu poti sti cu cine a facut dragoste cat timp a avut ochii inchisi

Niciun comentariu: